Přidat do oblíbenýchPodzim na Vysočině voní lesem, houbami a poctivou zvěřinou! Přijeďte si vychutnat tradiční zvěřinové hody, které se konají v restauracích a penzionech napříč destinací Vysočina West. Šéfkuchaři tu připravují to nejlepší z darů místních lesů – od kančího guláše, přes srnčí ragú, až po pečeného bažanta s brusinkovou omáčkou.
Ochutnejte speciality, které se dědí z generace na generaci, a zažijte pravou podzimní atmosféru Vysočiny – vůni dřeva, praskající krb, sklenku červeného vína a výhled do zlatavých lesů.
Zastavte se třeba v Havlíčkově Brodě, Želivě či Světlé nad Sázavou – všude vás čeká poctivá domácí kuchyně a přívětivá pohostinnost.
Přijeďte ochutnat podzim v té nejlahodnější podobě!
17. - 18. října Restaurace na Ostrově Havlíčkův Brod
Zde si pro Vás připravili například:
Dančí svíčkovou, kančí řízečky, kančí guláš, dančí medailonky či jelení biftečky.
Rezervace na: 720 071 973 nebo online Restaurace Na Ostrově
25. 10. - 2. 11. klášter Želiv
Rezervace na: 728 997 539 nebo online restaurace@zeliv.eu, bližší info najdete zde: Klášter Želiv | Zvěřinové hody v Klášterní restauraci
V zámecké restauraci zámek Světlá nad Sázavou si můžete celý podzim vychutnat:
- Jelení kýtu na smetaně, brusinkový terč se šlehačkou, karlovarský knedlík
- Kančí ragů se šípkovou omáčkou, bramborové placky
A další tipy na gastronomický zážitek naleznete zde:
Přejeme dobrou chuť!